Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Video

Fundamentals

Fundamentals for building a brand

Online

Fundamentals for building a brand

Offline

TESTIMONIAL

Crossphase, 2020

Wat zeggen  oud-collega’s over het werken bij Crossphase? Wat hebben zij geleerd en hoe kijken ze terug op hun tijd daar? Je ziet het in deze video!

BUILDING HEROES BRANDMOVIE

Construction University, 2019

Voor de Construction University creëerden we in samenwerking met jonge talenten van de filmacademie een brandvideo. Doel: branding en werving van professionals.

P.s. we bouwden ook hun site: check it out op deze pagina.

ANIMATIE VIDEO BUILDING HEROES

Building Heroes, 2020

Als onderdeel van hun interne ontwikkel programma hebben we voor Building Heroes een fun animatiereeks bedacht en gecreëerd. Waarin deelnemers door een ”echte” bouwheld worden meegenomen door verschillende levels van e-learnings.

CROSSPHASE BRANDMOVIE

Crossphase, 2019

Crossphase is online content specialist. En weet daarom als geen ander hoe onmisbaar video én een goed verhaal is in dit tijdperk. Dus maakten wij deze brandmovie voor hen.

REFFERALS

Crossphase, 2019

Referrals zijn goud waard. Heus. En al helemaal als ze op video staan. We hebben de bijzondere samenwerking tussen Crossphase en hun opdrachtgever VGZ op een super persoonlijke manier vastgelegd.

MINI BRANDVIDEO'S FREELANCERS UNITED

Freelancers United, 2019

Korte, snappy video’s waarin wij, van Freelancers United, in de spotlight worden gezet. Weer eens wat anders dan alleen een foto. Een leuke manier om je werknemers en bedrijf een gezicht te geven.

Andere brandvideo’s van onze Fluxers vind je hier.

AFTERMOVIE

Building Heroes, 2019

Als blijvende herinnering maakten we een aftermovie van de Building Talent Day 2019. Goed voor sharing op site en socials. Snel en easy gemaakt.

CONTENT IS GROWING

Crossphase, 2019

Korte snippets die vertellen wat Crossphase doet. En met name op LinkedIn zorgen voor een groot bereik en hoge engagementrate. Winning: als je opdrachtgevers én professionals zich daar ook bevinden.