Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Blog

NEW IN TEAM // LAURA

Weer een nieuw gezicht bij Freelancers United! Mijn naam is Laura, ik ben 29 jaar en woon in Amsterdam. Na anderhalf jaar gewerkt te hebben bij LINDA. als traffic en events coördinator was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden bij Freelancers United. Sinds oktober ben ik begonnen als officemanager aan de CREATE kant. Ik support Marije, Britt en Yasmin daar waar nodig bij onze toffe projecten en breng structuur aan. Hierbij krijg ik de kans en ruimte mezelf verder te ontwikkelen.

Hoewel ik hier eigenlijk nog maar net werk, voel ik me vanaf het begin al als een vis in het water. Dat typeert naar mijn mening ook Freelancers United. Inspirerende en ambitieuze mensen die een warm en hecht team vormen. Kortom, ik kijk enorm uit de naar de komende tijd.