Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Keymessages

Fundamentals

Fundamentals for building a brand

Online

Fundamentals for building a brand

Offline

Slider Image
Slider Image
Slider Image

WIJ HELPEN JE VERBINDEN

Crossphase, how in 75 woorden

Duurzame verbinding binnen de (digitale) wereld is onmisbaar en onmiskenbaar voor organisaties en hun verhalen. Sterke relaties garanderen immers hun voortbestaan. Het vertellen van jouw verhaal, het vinden van een unieke plek die bij de kern van de organisatie past en een goede online presence is daarvoor cruciaal. Want als je de juiste mensen wilt bereiken, moet je identiteit helder zijn. Crossphase brengt jouw verhaal tot leven en bekrachtigt het. En helpt je zo verbinden.

GET IN THE LOOP

Brickton, mission in 50 woorden

Wij geloven in Looped Learning: de non- stop ontwikkelmethode waarbij je van learning via earning naar returning gaat. Je leert, je verdient en als mentor geef je terug aan degenen die na je komen. Toe aan een nieuwe stap? Dan start de learningfase weer. Je ziet: leren is geen tijdelijke zaak. Leren is levenslang.

Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image

DE TAAL VAN VAKLIEFDE EN VAKSKILLS

Oranjegroep, why in 75 woorden

De wereld van de bouw is te complex en de vraagstukken zijn te groot en te veelomvattend voor een nationale focus. Bij ORANJEGROEP werken daarom CRAFTERS uit heel Europa. Het zijn échte vakmannen in de bouw en techniek, die graag uitgedaagd willen worden met grensoverschrijdende en spraakmakende projecten. Ze spreken een universele taal: de taal van de passie voor je vak. De taal van mooi werk. ‘ORANJE Jargon’ noemen we dat.

GEHOOR GEVEN

GAIN, elevator pitch in 25 woorden

GAIN zet zich actief in voor betere samenwerking en kennisdeling binnen de gehele keten. Het belang van de consument staat daarbij voorop.

Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image

Gepassioneerd en duurzaam werken

Building Heroes, vision in 75 woorden

Building Heroes gelooft, dat als mensen simpelweg gelukkig worden door voor en met ons te werken, dat er dan waarde wordt gecreëerd op ieder niveau. Wij willen een katalysator zijn voor passie en prestaties, voor ontwikkeling en plezier. En wij willen dat jij en de bedrijven waarmee je werkt gaan floreren. Met puur vakmanschap en productiviteit als hoogste doel, volgen wij daarom sterke en duidelijke waarden, die zich baseren op vakliefde, wederkerigheid, respect en vertrouwen.