Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Blog

IN THE SPOTLIGHT: JOYCE VAN BERGEN | GREYT

IN THE SPOTLIGHT: JOYCE VAN BERGEN | GREYT

Naam: Joyce van Bergen
Opdrachtgever: Greyt
Rol: Online Marketeer

Na een super leuke kennismaking met Jasmijn van Freelancers United heeft ze mij aangedragen bij Greyt, een Management Consultancy bedrijf, dat bijdraagt aan de groei van ambitieuze organisaties. Daar ben ik terechtgekomen in een jong en enthousiast team, waar veel mogelijkheden en kansen zijn voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Freelancers United is een enthousiaste en betrokken organisatie die mij in iedere stap van het sollicitatieproces bij Greyt heeft geholpen. Ook nu blijven zij geïnteresseerd en betrokken. Zo heb ik nog regelmatig contact met Jasmijn en kan ik daar terecht als ergens tegenaan loop. Ik ben erg blij dat ik via deze club binnen een hele korte tijd aan een uitdagende job gekomen ben.