Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Blog

Introductie | Jurrian van Bart

Een maand geleden ben ik gestart als enige man bij Freelancers United. “Help,” zouden veel mannen zeggen. Toch heb ik het erg naar mijn zin in het team van mijn oude buurvrouw, Marjolein. Samen met Jasmijn, Myrthe en Elise ben ik verantwoordelijk voor de FIX kant van FU. Jullie zullen dus geregeld met mij contact hebben in de toekomst. Om deze reden stel ik mezelf graag voor.

Na een lange periode met de status ‘laatbloeier’ ben ik; Jurrian van Bart, op mijn 26e begonnen bij Freelancers United. Voor deze nieuwe uitdaging van start ging heb ik Communicatie Multimedia Design gestudeerd aan de Hogeschool in Utrecht. Hier kwam ik erachter dat het onderdeel ‘Communicatie’ en ‘Multimedia’ mij het meeste trokken. Na een marketing stage op de afdeling Computer bij Bol.com ben ik gaan afstuderen bij VodafoneZiggo. Hier deed ik onderzoek naar het imago bij gemeenten. Op basis van dat imago heb ik drie verschillende communicatiestrategieën geschreven. Deze worden momenteel nog steeds uitgevoerd.

Effectief communiceren en samenwerken waarbij doelen worden behaald. Dat geeft mij energie. In het weekend houd ik mij bezig met het drinken van een speciaal biertje met vrienden of het spelen van een goede game. Dit alles doe ik in mijn favoriete stad: Utrecht!