Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Blog

IN THE SPOTLIGHTS: NADIN VAN DE REST | NSGK

IN THE SPOTLIGHTS: Nadin van de Rest | NSGK

Naam: Nadin van de Rest
Opdrachtgever: NSGK
Rol: Communicatie manager

Toen Corona uitbrak was ik op reis in Mexico. Terwijl in steeds meer landen het leven stil viel, leek daar niks aan de hand. Geen paniek, geen maatregelen. Business as usual. Ik overwoog serieus om daar nog een paar maanden te blijven.

De beslissing om eerder terug naar huis te gaan maakte ik uiteindelijk dankzij Freelancers United. Ik was benaderd door Jurrian en Jasmijn voor een super vette klus als Communicatie Manager bij het Gehandicapte Kind. Maar dan moest ik wel voor 1 april terug zijn in Nederland.

Halsoverkop boekte ik een nieuwe vlucht naar huis. Een paar dagen later had ik een online sollicitatiegesprek en de week daarna kon ik beginnen. Ook online. Heel bijzonder om in deze tijd een nieuwe klus te starten, collega’s alleen digitaal te ontmoeten en via calls ingewerkt te worden. Toch ging dat allemaal soepel en is er veel positieve energie bij iedereen in de organisatie.

Tevens viel ik meteen met mijn neus in de boter. Het Gehandicapte Kind heeft een noodactie gelanceerd om kinderen met een beperking in deze moeilijke tijd extra te ondersteunen. Een project waar ik als Communicatie Manager meteen vol in gedoken ben. Geen kind zonder vriendjes, dat is waar we ons bij het Gehandicapte Kind elke dag voor inzetten. En in tijden van Corona is dat nóg belangrijker. Voor kinderen met een handicap en hun gezinnen staat het hele leven op zijn kop