Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Blog

IN THE SPOTLIGHTS: JUSTINE DE HAAS | NATIONALE-NEDERLANDEN

IN THE SPOTLIGHTS: JUSTINE DE HAAS | NATIONALE-NEDERLANDEN

Naam: Justine de Haas
Opdrachtgever: Nationale-Nederlanden
Rol: Communicatiespecialist interne communicatie

De dag nadat ik mijn introductiegesprek met Freelancers United had, werd ik al gebeld. Ze zochten een communicatie adviseur voor een project bij NN. Deze rol leek mij op het lijf geschreven. Zo kon ik binnen no time aan de slag binnen het team Interne Communicatie bij NN Schade & Inkomen. Een jong team met gedreven dames die echt hun eigen afdeling runnen en daarbij uitdagingen en nieuwe dingen niet uit de weg gaan. Daarbij voel ik mij ontzettend thuis en ben ik toch een beetje die luis in de pels van een grote corporate.

Inmiddels ben ik zo’n 2 maanden aan het werk en dit bevalt prima. Het werk is inhoudelijk lekker afwisselend en er is weinig tijd om me te vervelen. We zijn druk bezig met de organisatie en communicatie rondom de overname van een ander schadebedrijf. Ik heb hierbij met veel andere afdelingen te maken. Met elkaar willen we ervoor zorgen dat de betrokken medewerkers op de hoogte zijn van wat er staat te gebeuren. Tevens vind we het belangrijk dat de medewerkers die naar NN overkomen een welkom gevoel krijgen. Een mooi project waarbij mijn studie P&O goed van pas komt.

Verder zijn er natuurlijk ook de doorlopende communicatie activiteiten die wij als afdeling voor onze rekening nemen. Alles bij elkaar is dit project lekker afwisselend en complex omdat je met zoveel verschillende partijen te maken hebt. Never a dull moment! Ook is het uitdagend om in deze grote corporate organisatie je weg te vinden. Gelukkig is niemand te beroerd om mij daarbij te helpen. Ik kijk er naar uit om dit project positief af te ronden en ervoor te zorgen dat iedereen na afloop met een goed gevoel op de afgelopen periode terugkijkt. Mijn eerste klus via Freelancers United en direct een schot in de roos!