Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Blog

IN THE SPOTLIGHT: YVETTE GOUDRIAAN | ANWB

IN THE SPOTLIGHT: YVETTE GOUDRIAAN | ANWB

Naam: Yvette Goudriaan
Opdrachtgever: ANWB
Functie: Redacteur

De allermooiste stranden van Spanje? Betoverende natuur in Kroatië? Schitterende steden in Italië? De opdracht voor ANWB had niet op een beter moment kunnen komen. Juist toen iedereen binnen moest blijven vanwege corona, mocht ik als redacteur wegdromen bij de mooiste vakantiebestemmingen in Europa.

Samen met 4 andere redacteuren staken we oude inspiratieteksten van ANWB in een nieuw jasje, zodat ze beter pasten bij de doelgroep en goed scoorden in de zoekmachines. Een fijne klus, waarbij ik kon thuiswerken en mijn creativiteit kwijt kon. Bovendien was alles erg goed geregeld via Freelancers United en stelde ik de persoonlijke aandacht, zoals appjes om me succes te wensen, erg op prijs.

Dankzij mijn research weet ik nu hoe betoverend de bulderende watervallen van de Plitvice meren zijn en waar ik de beste limoncello kan drinken (Sorrento!). Ik heb mijn favoriete vakantiebestemming gevonden. Nu alleen nog even boeken…