Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Blog

IN THE SPOTLIGHT: NIKKI HOLLEMAN – GAIN

IN THE SPOTLIGHT: Nikki Holleman

Naam: Nikki Holleman
Opdrachtgever: GAIN
Functie: Projectmanager

Je (her)kent me misschien als een van de trouwe FU gezichten waarmee je contact had als je een afspraak wilde maken of vragen had over je contract of administratie. Maar dat is niet het enige wat ik deed. Naast dat ik ook verantwoordelijk was voor onze interne projecten, had ik ook een aantal opdrachtgevers waarvoor ik projectmanagement deed op marketingcommunicatie gebied. Eén van die klanten was Vereniging GAIN, waarvoor Freelancers United de merkessentie heeft gedaan en ik verantwoordelijk was voor de uitrol naar marketing en communicatiemiddelen. GAIN is de branchevereniging voor leveranciers van hooroplossingen in Nederland. Het lijkt misschien een stoffige club, maar dat is het zeker niet. We doen heel gave dingen! We zetten ons namelijk in voor verbetering van de hoorzorg, voor bewustwording van het belang van goed horen voor de mentale en fysieke gezondheid. Eén van de lange termijn doelen is het terugbrengen van de ontkenningsfase waarna mensen met gehoorproblemen hulp gaan zoeken. Mooi toch?! Om dat te bereiken pak ik alle communicatie op voor de vereniging. Dat omvat onder andere stakeholdermanagement voor het creëren van draagvlak binnen de vereniging, branche en netwerk en de externe communicatie, zowel B2B als B2C en offline als online. Denk aan nieuwsbrieven, grote en kleinere campagnes en een jaarlijks event. Heerlijk divers, precies waar ik van houd! Dat doe ik nog steeds, maar inmiddels als freelancer in de Freelancers United HOOP. Ik werk met nog net zo veel plezier samen met het FU team; zo heb ik als freelancer toch nog de gezellige collega’s die ik eerst had.