Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Blog

FUForward: remote hooping

Lieve HOOP,

Wie zijn wij om je te vertellen dat het een wonderlijke week is geweest? Dat heb jij aan den lijve ondervonden. Gelukkig zien we ook in deze tijden veel voorbeelden van positief ondernemerschap. Dat maakt ons trots.

Om samen vooruit te blijven kijken nodigen wij je graag uit deel te nemen aan onze FUforward remote hooping. Want we willen en moeten allemaal vooruit, maar hoe doen we dat? Tijdens FUforward brengen we in korte online talks van circa 20 minuten een relevante ‘hoe vraag’ aan het licht.

Doen jullie mee? Voor volgende week hebben wij een agenda samengesteld. We nodigen jullie natuurlijk ook van harte uit om prangende onderwerpen met ons te delen.

Woensdag 25 maart om 08.08 uur // Hoe behoud ik mijn opdracht?
Juist professionals die proactief oplossingen bedenken voor hun opdrachtgevers, omdat zij het belang van eerlijke liefdevolle marketing en communicatie meer dan ooit erkennen, hebben we hard nodig. In deze FUforward gaan we het gesprek met elkaar aan en delen we tips en tricks om je opdracht maximaal te behouden.

Donderdag 26 maart om 08.08 uur // Hoe creëer ik nieuwe business?
Misschien een gekke tijd om een geheel nieuwe opdracht te realiseren. En toch niet onmogelijk denken wij. Het vraagt misschien wel meer creativiteit dan voorheen nodig was om mooi werk te vinden. Hoe kun jij jezelf nu nuttig inzetten en waar maak jij het verschil?

Vrijdag 27 maart om 08.08 uur // Hoe stimuleer ik mijn creativiteit?
Je werkomgeving is ineens beperkt tot binnen vier muren. Een groot contrast met een bruisend kantoor of die toffe flexwerkplek. Hoe blijven we creatief? Essentieel in tijden die vragen om creatieve oplossingen. Wij willen graag onderzoeken wat wij daarin kunnen betekenen.

Maandag 30 maart om 08.08 uur // Hoe zien de design trends van nu eruit?
Na onze FUforward van afgelopen vrijdag over het stimuleren van creativiteit pakken we graag meteen door. Nikki, onze designer, neemt jullie mee in een presentatie over de huidige design trends en we gaan het hebben over vragen als: hebben de huidige maatregelen invloed hierop?

Dinsdag 31 maart om 08:08 uur // Hoe blijf ik een goed gevoel van samen houden?
We sparren graag en bevinden ons veelal onder gelijkgestemde professionals. In deze wonderlijke tijd zijn we soms op onszelf aangewezen. Hoe blijven we elkaar vinden?

Ga je mee forward? Check in!

Liefs,
Team Freelancers United

Agenda FUforward