Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Events

Fundamentals

Fundamentals for building a brand

Online

Fundamentals for building a brand

Offline

Slider Image
Slider Image
Slider Image

VICTORY IS OURS

Het Victory is Ours event is georganiseerd om het merk Building Heroes nóg meer te laten leven bij hun medewerkers. We kozen voor een mysterieuze en unieke locatie die alle zintuigen van de gasten zou prikkelen. Het middagprogramma bestond uit drie delen: leren pitchen van de Nederlands kampioen pitchen, het direct in praktijk brengen van deze kennis in speeddate-pitch sessies en een mini-college over een nieuw HR programma.

Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image

SOMETHING TO GAIN

Het ‘Something to Gain’ event is een jaarlijks evenement voor professionals in de audiologische industrie, van onderzoek, industrie, retailers, medici tot patiëntenorganisaties en alle andere belanghebbenden.

We hebben een gevarieerd programma neergezet langs de thema’s: het oor, het brein en het hart. Met als doel te informeren over de laatste ontwikkelingen in het vak en te inspireren. We zijn trots op de goede opkomst van professionals binnen de gehele hoorbranche, enthousiaste reacties, meer zichtbaarheid richting stakeholders, nieuwe connecties en mogelijke samenwerkingen.