Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Blog

Stay United

We houden onze HOOP – weliswaar virtueel – zeker in deze tijd graag dichtbij ons. Door wat extra liefde de wereld in te sturen (Liefs. Gewoon liefs.), door proactief ideeën te bedenken waarop onze opdrachtgevers kunnen blijven verbinden met iedereen die voor hen belangrijk is (#stayunited) en door iedereen te blijven inspireren om vóóruit te denken (FUforward).

Reach out in wonderlijke tijden
Tijdens deze periode hebben we een aantal kleine campagnes en acties opgezet. Een daarvan is het delen van een lijst met concrete ideeën waarbij wij kunnen helpen in deze wonderlijke tijd.

Digitale business cards
In het kader van #stayunited maken wij digitale business cards zodat jij op elk gewenst moment je contactgegevens kan delen. Natuurlijk contactloos en snel.

Hoe werk het? Via WhatsApp, LinkedIn of mail deel je de business card met de gewenste persoon. Via de business card komt hij of zij met één druk bij je gegevens en kan zo direct een mailtje sturen, bellen, appen of je LinkedIn bekijken.

Easy does it!

We maken er ook graag een voor jou. Gewoon zomaar. Mail je gegevens en foto naar en je ontvangt van ons jouw digitale business card. PS. voor iedereen die van kleur houdt: we hebben ‘m ook in koraalrood gemaakt.

FUbquiz
Voor onze trouwste HOOP organiseerden wij een quiz. Online natuurlijk. Omdat we niet moeten vergeten om plezier te blijven maken. Tijdens deze quiz stelde wij allerlei vragen over Marketing en Communicatie.